Camperonderhoud

bij Auto Schippers

Camperonderhoud bij Auto Schippers in Rijssen en Zuna

Uw camper verdient uitstekend onderhoud, want het is uw thuis op wielen! Bij Auto Schippers in Rijssen en Zuna begrijpen we dat en daarom bent u van harte welkom voor het onderhoud van uw camper. Tijdens het winterseizoen staat uw camper waarschijnlijk langere tijd in de stalling, wat kan leiden tot uitgedroogde banden en aangetaste onderdelen. Daarom is het belangrijk om uw camper te laten inspecteren voordat u weer de weg op gaat!

Houd uw camper in topconditie met een onderhoudsbeurt

Houd uw camper in topconditie door tijdig onderhoud te plannen! Wanneer het zonnetje weer begint te schijnen, wilt u het liefst direct op pad met uw camper. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om ervoor te zorgen dat uw camper klaar is voor uw reis, plant u het beste een onderhoudsbeurt bij ons in. Zo voorkomt u pech onderweg en verlengt u de levensduur van uw camper. Verloopt de APK van uw camper binnenkort? Dan is het ook mogelijk om het onderhoud en de APK samen te voegen in één afspraak. Zo kunt u daarna onbezorgd op reis.

Behoud van fabrieksgarantie

Bij Auto Schippers gaan we voor een kwalitatieve onderhoudsbeurt voor uw camper, waardoor deze zijn waarde behoudt en de levensduur wordt verlengd. Bovendien onderhouden wij uw camper volgens de voorschriften van de fabrikant, waardoor u kunt rekenen op behoud van de fabrieksgarantie.

Camper APK: veilig onderweg

Voor alle voertuigen die op de openbare weg rijden is een geldige APK-keuring verplicht. Dus ook voor uw camper! Tijdens de camper APK controleert onze keurmeester diverse onderdelen van uw camper op veiligheid- en milieuaspecten. Daarnaast biedt de APK ons de kans om te beoordelen of uw camper onderhoud of reparatie nodig heeft.

Reparatie van uw camper

Ondanks regelmatig onderhoud kunnen er zich onverwachte problemen voordoen met uw camper. In dergelijke gevallen is het belangrijk om snel en efficiënt te handelen om verdere schade te voorkomen. U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties aan uw camper, of het nu gaat om motorproblemen of elektrische storingen. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren weer op weg kunt.

Het belang van een garage gespecialiseerd in camper onderhoud

Bij het kiezen van een garage voor uw camper onderhoud is het belangrijk om te zoeken naar een garage met ervaring en expertise op het gebied van campers. Een gespecialiseerd autobedrijf, zoals Autobedrijf Schippers, beschikt over de juiste kennis, apparatuur en vaardigheden om uw camper op de best mogelijke manier te onderhouden en repareren. Bovendien zijn wij uitgerust om campers zwaarder dan 3500 kg te onderhouden.

Onze campercheck voor slechts €39,- euro

Wilt u binnenkort met uw camper op pad gaan? Maak dan gebruik van onze uitgebreide campercheck voor slechts €39,- euro. Tijdens deze controle controleren en testen we alle vitale componenten van uw camper om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat verkeren. Onze ervaren monteurs zullen eventuele problemen identificeren en u adviseren over de benodigde vervolgacties, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw reizen met de camper. De koffie staat alvast klaar!