JAMES Autoservice Schippers Rijssen

Werkplaatsafspraak maken

Welkom bij JAMES Autoservice Schippers in Rijssen, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Nico Schippers

Verkoop | Lease | Verhuur

Rijssen: 0548 – 512 565

Zuna: 0548 – 512 510
Email: info@autoschippers.nl

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met op dit moment 75 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

JAMES Autoservice: Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Occasions van JAMES Autoservice

JAMES biedt een ruim aanbod occasions. Je kunt bij de aanschaf van een occasion rekenen op gedegen advies en gegarandeerde kwaliteit. Koop je een JAMES-occasion, dan krijg je het eerste jaar Rijgarantie van ons.

Private Lease bij JAMES Autoservice

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen nog maar te tanken. Geen zorgen over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook voor Private lease kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging. JAMES is lid van Partner Keurmerk Private lease, dus je hebt altijd een leasecontract met eerlijke voorwaarden. Meer weten over JAMES Private lease?

JAMES Rijgarantie

Laat het onderhoud van je auto uitvoeren door JAMES en sluit pechhulp af vanaf € 39,95. Wij noemen dit de JAMES Rijgarantie. Afsluiten gaat heel simpel via een JAMES-vestiging bij jou in de buurt.