Private Lease bij Auto Schippers

Genoeg redenen om voor Hyundai Private Lease te kiezen via Schippers.

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten zijn voor jou.

1. Stel jouw favoriete model samen

Waar moet jouw nieuwe Hyundai aan voldoen? Kies jouw favoriete Hyundai-model en stel hem helemaal samen naar jouw eigen smaak.

https://www.hyundai.nl/privatelease
2. Bepaal jouw maandlasten (gereden km en looptijd)

Met Hyundai Private Lease nemen wij alle zorg uit handen. Dat begint natuurlijk met het opstellen van jouw private leasecontract. Kies de looptijd die bij jou past en de gewenste kilometerbundel. Je kunt jouw contract helemaal zelf samenstellen.
Een Hyundai Private Lease-contract is altijd inclusief:

  • Pechhulp in binnenland en Europa
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Verzekering (WA & CASCO)
  • Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 48 uur
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
  • Onderhoud
  • Banden
  • Schadeherstel en glasreparatie
3. Vraag online-offerte of proefrit aan

Maak gratis en vrijblijvend een proefrit in de Hyundai naar keuze. Neem direct contact met ons op met welke Hyundai je graag wilt proefrijden.

4. Wij doen een financiële check

Is de offerte helemaal naar wens? Dan wordt gecontroleerd of het leasecontract past binnen jouw financiële situatie. Deze kredietcheck zorgt ervoor dat je niet met te hoge maandlasten wordt geconfronteerd nadat je het private leasecontract hebt afgesloten. Als alles akkoord is ontvang je zo snel mogelijk het leasecontract.

5. Aflevering van jouw nieuwe Hyundai

Niets staat het rijden in jouw nieuwe Hyundai meer in de weg. Zodra je het contract hebt ondertekend maken we een afspraak voor het afleveren van jouw nieuwe auto.