Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Hyundai Winterinspectie


6 en 7 november a.s.

 

HYUNDAI WINTERINSPECTIE 2015

 

Belangrijke gegevens:
  • Vrijdag 6 november van 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 7 november van 10:00 - 14:00
  • Een afspraak maken is niet nodig
  • Kosten a€ 2,50 gaan naar Stichting ALS
  • Gratis kop erwtensoep of chocolademelk
  • Uw kado ligt voor u klaar

 

De winter komt er alweer snel aan en dan is het fijn dat uw Hyundai goed is voorbereid op de kou en natheid. Het is altijd een prettige gedachte dat alles is gecontroleerd en in orde is. Of het nu om de banden of de techniek gaat. Betrouwbaarheid en veiligheid, daar gaat het om als we de winterse wegen op gaan.

Kom langs zonder afspraak
Daarom heten onze Hyundai-Erkend Reparateurs u graag warm welkom in hun bedrijf op de jaarlijkse winterinspectie-dagen vrijdag 6 en zaterdag 7 november. Een afspraak is niet nodig, want onze teams staan deze twee dagen klaar om uw auto direct te controleren op de belangrijkste punten. Na afloop kunt u met uw Hyundai en uw cadeau, een warme muts en sjaal, de winter tegemoet.Uitgebreide wintercheck
Uw Hyundai controleren wij op 15 wintergevoelige punten. Ook kijken we of er vanuit de fabriek nog updates nodig zijn. Na afloop ontvangt u het ingevulde inspectieformulier, zodat u direct weet of uw Hyundai winterklaar is.Speciale aanbiedingen
Is reparatie of vervanging nodig? Profiteer dan direct van de aanbiedingen in deze folder. Uitsluitend geldig tijdens onze winterinspectie-dagen. Uw €2,50 kunt u direct in de box doen voor de Stichting ALS Nederland. Natuurlijk staat er weer een kop warme erwtensoep of chocolade voor u klaar. En ligt uw cadeau, een muts en sjaal, op u te wachten.Kansmaken op een Samsung tv?
Rijdt u Hyundai en bent u nog geen MijnHyundai-lid? Registreer u dan voor 8 november en maak kans op één van de drie Samsung tv's die speciaal worden weggegeven onder MijnHyundai-leden.

 
  


Klik hier voor het nieuwsarchief

Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat