Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Hyundai i40 met 20 procent bijtelling


Hyundai komt weer met een 20% bijtellings versie van de i40

 

In de zomer van 2011 werd de Hyundai i40 geļntroduceerd op de markt en boekte een groot succes in zijn eerste jaar door zijn 20% bijtelling. In 2012 groeide het model sterk doordat het zowel in de eerste als tweede helft van 2012 een unieke bijtelling had van 20% bijtelling voor zo wel diesel als benzine.

 

 

Hyundai i40 Facelift 2015
In 2015 wordt de vernieuwde Hyundai i40 gepresenteerd. Het model heeft zijn 20% bijtellingstatus teruggekregen en dat in een markt waar alle concurrenten 20% bijtelling of hoger hebben. Dankzij zijn lage consumentenprijs, 20% bijtelling en rijke uitrusting kan hij menig leaserijders bekoren en overhalen.
De nieuwe Hyundai i40 facelift brengt een groot aantal veranderingen met zich mee op gebied van design techniek, uitrusting en prestaties.
De Hyundai i40 facelift heeft diverse uiterlijke wijzigingen ondergaan. Zo zijn de radiatorgrille, voorbumper, velgen, koplampen, achterlampen en het interieur aangepakt. Het nieuwe gezicht van de Hyundai i40 geeft het model een sportieve uitstraling welke in lijn is met de nieuwe modellen zoals de Hyundai Genesis, Hyundai i20 en Hyundai i10.

 

 

Techniek
De belangrijkste wijzingen van de facelift bevinden zich op gebied van techniek. Bij de vernieuwing van het model zijn de dieselmotoren aangepakt wat resulteert in gunstige CO2 uitstoten, maar ook verbetering van vermogen en trekkracht.
Ook wordt voor het eerst een DCT transmissie geļntroduceerd op de Hyundai i40. Deze transmissie met dubbele koppeling heeft 7 versnellingen, dat resulteert in rustige en vloeiende overgangen met een verbeterde acceleratie en CO2. Als resultaat daalt de CO2 maarliefst 24 gram bij de 1.7CRDI HP automaat. Daarnaast daalt de CO2 bij 1.7CRDI LP met drie belangrijke grammen en komt hierdoor voor zowel de sedan als de wagon uitvoering in aanmerking voor 20% bijtelling.
Verder zorgen verbeteringen in de ophanging en onderstel voor een aangename comfortabele rit met meer tractie. Tevens doet een nieuwe generatie navigatiesystemen zijn intrede bij de Hyundai i40 met hogere resolutie, 3D-view en verbeterde spraakbediening.

 

 

 

 
  


Klik hier voor het nieuwsarchief

Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat