Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Winterinspectie


 

 

U kunt uw horloge er op gelijk zetten. Het is begin november, de winter met z’n gure weer en gladde wegen staat weer voor de deur. Dus voor ons tijd om u - zoals u van ons gewend bent - uit te nodigen voor de jaarlijkse Winterinspectie van uw Hyundai. Neem de tijd op vrijdag 8 (09:00-17:00) of zaterdag 9 november (10:00-14:00)
 

 

                            

Grondige inspectie               Uw Cadeau                 Het goede doel

 

 

 

Ons Team staat weer twee dagen voor u klaar om uw Hyundai direct en snel te controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten. Geen afspraak, maar gewoon langskomen op het tijdstip dat het u schikt. Onze monteurs gaan aan de slag en u geniet van een kop heerlijke erwtensoep.

Na afloop ontvangt u het inspectierapport waaruit blijkt of uw Hyundai klaar is voor de winter. Mocht uw accu zwak zijn of uw bandenprofiel minimaal, maak dan gebruik van de tijdelijke winteraanbiedingen. En natuurlijk ligt er ook een mooi cadeau voor u klaar: de Hyundai Winter Watch.

De €2,50 die wij u vragen voor de Winterinspectie, gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Als Nederland. ALS staat voor Amyotrofische Lateraal Sclerose en is een dodelijke zenuw/spierziekte waarvan de oorzaak onbekend is en daardoor is een geneesmiddel niet voorhanden. Daarom is nog veel onderzoek nodig.

     
     

 

GRATIS voordeelcoupons op MijnHyundai.nl

 

Het kan zijn dat u voor de winter bijvoorbeeld nieuwe winterbanden wilt aanschaffen. Of dat het verstandig is om binnen enkele weken na de winterinspectie bepaalde onderdelen, zoals een accu of de ruitenwissers, te vervangen. Om u hier financieel een steuntje in de rug te geven, hebben wij op MijnHyundai.nl een aantal voordeelcoupons voor u klaar staan.

 

Registreer gratis                Log-in

 
  


Klik hier voor het nieuwsarchief

Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat