Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Hyundai laagste afschrijving


De beste balans tussen prijs en uitrusting

 

Leuk, zo’n mooie auto voor de deur, maar wat kost hij eigenlijk? Wat ben ik kwijt aan maandelijkse lasten en nog belangrijker, kan het niet wat minder duur? Jazeker, want uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat Hyundai in maar liefst drie klassen de minste afschrijving per maand heeft.

 

De Consumentenbond bracht de afschrijvingskosten en de brandstofkosten van 160 populaire auto’s in kaart en concludeerde dat de Hyundai i10, deHyundai i20 én de Hyundai i30 in het meetjaar 2012 de laagste afschrijvingskosten per maand hadden.

Hyundai biedt dus de beste verhouding tussen prijs en uitrusting. Zowel in de categorie nieuwe auto’s tot drie jaar oud als bij de afschrijvingskosten van auto’s van drie jaar of ouder, komt Hyundai volgens de Consumentenbond het best uit de bus.

De Consumentenbond keek ook naar de brandstofkosten en wat blijkt: die behoren tot de laagste in de markt. Bij een kilometrage van 16.000 per jaar is voor de Hyundai i20 en de Hyundai i30 de combinatie van brandstof en afschrijving zelfs de laagste in het segment.
  


Klik hier voor het nieuwsarchief

Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat