Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

de nieuwe SantaFe, IX45!


 

Hyundai toont eerste foto’s nieuwe Santa Fe
 
Hyundai heeft vandaag de eerste foto’s vrijgegeven van de compleet nieuwe Hyundai Santa Fe. De derde generatie van de Hyundai Santa Fe wordt begin april op de New York International Auto Show (6-15 april 2012) onthuld.
 
De Hyundai Santa Fe zette Hyundai in het jaar 2000 op de kaart als SUV-merk. Sinds 2000 zijn er wereldwijd liefst 2.56 miljoen eenheden van de Santa Fe verkocht. In Nederland zijn dat er tot nu toe precies 15.079.
 
Storm Edge designtaal voor Hyundai-SUV’s
De derde generatie van de Hyundai Santa Fe is gebaseerd op Hyundai’s bekende Fluidic Sculpture Design-filosofie, waarbij vooral het familiegezicht van de Hyundai, de hexagonale (zeshoekige) grille, in het oog springt. De stylisten die de nieuwe Hyundai Santa Fe hebben ontworpen noemen deze doorontwikkeling van de Fluidic Sculpture Design-filosofie voor Hyundai-SUV’s: Storm Edge.
 
Nieuwe Hyundai Santa Fe staat stap hoger
De nieuwe Hyundai Santa Fe is wat expressiever en agressiever vormgegeven dan zijn klassieker gelijnde voorganger. Niet alleen wat betreft vormgeving is de nieuwe generatie van de Hyundai Santa Fe dynamischer geworden. Ook op het gebied van kwaliteit en materiaalgebruik wordt de nieuwe Hyundai Santa Fe een stap hoger gepositioneerd dan zijn voorganger.
 
De nieuwe Hyundai Santa Fe wordt in augustus in Europa verwacht. Meer informatie over deze nieuwe Hyundai wordt vrijgegeven op de Hyundai-stand in het Jacob Javits Center aan de oever van de Hudson in New York. De Europese-versie van de Hyundai Santa Fe wordt in detail aangepast in vergelijking met de auto die in New York wordt onthuld.
 
Fotografie
Hyundai heeft twee ‘teaserfoto’s’ vrijgegeven van de nieuwe Hyundai Santa Fe. De derde generatie van deze Hyundai-SUV wordt op de New York International Auto Show onthuld.
 
 
  

 
  


Klik hier voor het nieuwsarchief

Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat