Auto huren Rijssen


Auto huren Rijssen? Kom naar Autobedrijf Schippers!

Wilt u een auto huren? Rijssen heeft een autobedrijf met zeer scherpe tarieven en ontzettend goede voorwaarden. Heeft u dus tijdelijk vervoer nodig in welke situatie dan ook, voor autoverhuur Rijssen bent u bij Autobedrijf Schippers aan het juiste adres! Autobedrijf Schippers verhuurt ook busjes.

 

Auto huren Rijssen

 

Auto huren Rijssen tegen scherpe prijzen

Wilt u een auto huren in Rijssen en omgeving? Autobedrijf Schippers in Rijssen hanteert zeer scherpe prijzen voor haar autoverhuur. Zo is het al mogelijk om een auto te huren in Rijssen vanaf € 19,- per dag en is het mogelijk om extra kilometers al vanaf € 0,14 te rijden. Het eigen risico voor een auto huren in Rijssen bedraagt normaal gesproken € 300,-, maar bij Autobedrijf Schippers is het mogelijk om het eigen risico voor een auto huren in Rijssen voor slechts € 5,- te verlagen naar maar € 125,-. Bovendien zijn alle prijzen voor een auto huren Rijssen bij Autobedrijf Schippers inclusief verzekeringen en mobiliteitspas!

 

Gunstige voorwaarden voor auto huren in Rijssen

Een auto huren in Rijssen is bij Autobedrijf Schippers niet alleen goedkoop. De voorwaarden voor  het huren van een auto in Rijssen zijn ook nog eens zeer gunstig. Wanneer u een auto komt huren in Rijssen, kunt u de auto bijvoorbeeld al om 09.00 uur ophalen. Een auto huren in Rijssen doet u vervolgens niet alleen een ochtend en een middag, maar een hele dag. De auto hoeft u namelijk pas de volgende dag om 08.30 weer in te leveren. De Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing op het auto huren in Rijssen en er worden geen vreemde aanvullende eisen gesteld. Een auto huren Rijssen is bij Autobedrijf dus goedkoop én duidelijk!

 

Direct uw auto huren in Rijssen

Een auto huren in Rijssen tegen scherpe tarieven en gunstige voorwaarden doet u bij Autobedrijf Schippers. Wilt u direct een auto huren in Rijssen? Neem voor meer informatie of voor het reserveren contact met ons op per e-mail: info@autoschippers.nl of bel ons: 0548-512565 

 

Autobedrijf Schippers heeft altijd een mooie selectie occasions!
Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat