Autoverhuur Rijssen
Autoverhuur Rijssen |

Autoverhuur Rijssen? Huur een auto bij Schippers!

Voor autoverhuur in Rijssen bent u bij Autobedrijf Schippers aan het juiste adres! Schippers biedt autoverhuur in Rijssen in verschillende prijscategorieën en heeft voor elke situatie een passende auto in de verhuur. Een ‘gewone’ auto huren in Rijssen is natuurlijk mogelijk, maar een busje voor 9 personen behoort ook tot de mogelijkheden. De voorwaarden voor autoverhuur Rijssen zijn zeer gunstig bij Autobedrijf Schippers, dus mocht u een auto willen huren in Rijssen, neemt u dan zeker contact met ons op!

 

Autoverhuur RijssenAutoverhuur Rijssen met gunstige voorwaarden

Autoverhuur Rijssen met 150 vrije kilometers of autoverhuur Rijssen met extra kilometers voor slechts € 0,14? Het is in veel gevallen mogelijk bij Autobedrijf Schippers in Rijssen. Autobedrijf Schippers hanteert namelijk zeer gunstige voorwaarden én prijzen voor haar autoverhuur in Rijssen. Alle prijzen voor autoverhuur in Rijssen zijn bij Autobedrijf Schippers inclusief BTW . Het eigen risico voor de autoverhuur in Rijssen bedraagt € 300,-, maar is voor slechts € 5,- terug te brengen naar € 125,-. Bovendien zijn bij Autobedrijf Schippers de verzekeringen voor autoverhuur Rijssen bij de prijs inbegrepen, inclusief mobiliteitspas. 

 

Kies nu voor autoverhuur in Rijssen bij Autobedrijf Schippers!

Huur nu een auto bij Autobedrijf Schippers en kies voor autoverhuur in Rijssen met een mooie én goedkope auto! Wanneer u kiest voor autoverhuur in Rijssen bij Autobedrijf Schippers, dan kunt u uw auto ’s morgens al om 09.00 uur ophalen en de autoverhuur Rijssen eindigt pas de volgende dag om 08.30 uur. Kiest u ervoor om de auto voor 7 dagen of meer te huren, dan krijgt u bovendien nog eens 15% korting op de autoverhuur in Rijssen!

Dus…Heeft u tijdelijk vervoer nodig voor welke situatie dan ook? Maak dan gebruik van de scherpe tarieven én gunstige voorwaarden van autoverhuur Rijssen bij Autobedrijf Schippers!

 

Direct een Auto huren?

Neem voor meer informatie of voor het reserveren contact met ons op per e-mail: info@autoschippers.nl of bel ons: 0548-512565

Autobedrijf Schippers heeft altijd een mooie selectie occasions!
Twitter - Hyundai
Twitter - Fiat